Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)28g73kcal7.3g0.4g4.8g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g23g26kcal3.1g0.2g1.3g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)23g9kcal0.4g1.8g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g15g9kcal0.1g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g577kcal30g60.4g23.2g3.2g
Valittu annoskoko161g289kcal15g30.2g11.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna80g144kcal7.5g15.1g5.8g0.8g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776