Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen52g72kcal9.9g0g3.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)52g16kcal0.6g2.8g0.1g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g42g41kcal0.9g5.8g1.5g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g311kcal23g18.4g15.6g0.4g
Valittu annoskoko161g156kcal11.5g9.2g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna80g78kcal5.8g4.6g3.9g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.7g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210