Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g100g262kcal17.4g0g20g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g8.7g26kcal0.3g0.4g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana321g735kcal37.2g10.2g57.8g1g
Valittu annoskoko161g368kcal18.6g5.1g28.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna80g184kcal9.3g2.6g14.5g0.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807