Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha98g163kcal18.7g0g9.8g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g443kcal43.2g4.6g27.8g0.6g
Valittu annoskoko161g222kcal21.6g2.3g13.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna81g111kcal10.8g1.2g7g0.2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689