Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Vispikerma Flora 20%28g62kcal0.8g1.4g5.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Mansikka 23g11kcal0.1g1.9g0g0.4g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)28g17kcal0.1g3.6g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g498kcal16g66.2g17g3g
Valittu annoskoko161g249kcal8g33.1g8.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g125kcal4g16.6g4.3g0.8g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653