Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 45g34kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g28g5.6kcal0.3g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 17g51kcal3.9g0g3.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g188kcal10.4g16.2g8.2g1.4g
Valittu annoskoko161g94kcal5.2g8.1g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna81g47kcal2.6g4.1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302