Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 31g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Adzika kaste 220ml16g26kcal0.9g4.1g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g197kcal0g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g884kcal27.6g79g48.6g30.4g
Valittu annoskoko1600g442kcal13.8g39.5g24.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna800g221kcal6.9g19.8g12.2g7.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149