Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 54g478kcal0g0g54.1g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 100g595kcal23g12.6g49.6g6g
Kauralese 60g216kcal10.8g27.4g4.6g10.5g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Soijarouhe, vaalea 35g135kcal13.5g16.2g0.8g3.6g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1340kcal39.8g273.4g4.7g13.7g
Grahamjauho 331g1084kcal34.9g200.6g7.3g32.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7713kcal245.4g1063g242.2g133.4g
Valittu annoskoko1600g3857kcal122.7g531.5g121.1g66.7g
Annoskoko puolitettuna800g1928kcal61.4g265.8g60.6g33.4g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785