Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti402g1124kcal13.7g22.5g108.4g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g80g129kcal6.4g3.2g10.4g0g
Paprika punainen 375g110kcal3.5g16.9g1.5g7.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)141g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g602g783kcal66.2g9g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g4375kcal182.4g120g349.6g17g
Valittu annoskoko1600g2188kcal91.2g60g174.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna800g1094kcal45.6g30g87.4g4.3g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310