Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g457g1463kcal100.6g265.1g4.6g54.9g
Sokeri 457g1856kcal0g456.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 686g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g6637kcal201.2g1443.6g9.2g109.8g
Valittu annoskoko1600g3318kcal100.6g721.8g4.6g54.9g
Annoskoko puolitettuna800g1659kcal50.3g360.9g2.3g27.5g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976