Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 244g339kcal30.6g0.7g24g0g
Sokeri 315g1278kcal0g314.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g33g130kcal0g32.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 541g1855kcal55.1g378.5g6.5g18.9g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 133g1179kcal0g0g133.3g0g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g9781kcal175.6g1489.8g329g54.8g
Valittu annoskoko1600g4890kcal87.8g744.9g164.5g27.4g
Annoskoko puolitettuna800g2445kcal43.9g372.5g82.3g13.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671