Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1309kcal2.1g0.7g146.7g0g
Sokeri 269g1090kcal0g268.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1006kcal29.9g205.3g3.5g10.3g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen135g45kcal4.5g6.6g0g0g
Raparperi 505g170kcal3.5g27.8g0.5g7.1g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3203g7946kcal121g1078.6g333.8g35g
Valittu annoskoko1602g3973kcal60.5g539.3g166.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna801g1987kcal30.3g269.7g83.5g8.8g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127897