Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha358g594kcal68g0g35.8g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g179g243kcal9.3g45.5g2.2g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 895g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu107g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g2045kcal181.6g107.6g97.2g11.6g
Valittu annoskoko1602g1023kcal90.8g53.8g48.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna801g511kcal45.4g26.9g24.3g2.9g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468