Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g541g544kcal111.9g0g24.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 270g78kcal2.7g12.4g0.8g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)14g57kcal0.9g8.4g2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Punaviini 90g64kcal0.3g0.2g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g1936kcal244.6g95.8g74.4g28.8g
Valittu annoskoko1602g968kcal122.3g47.9g37.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna801g484kcal61.2g24g18.6g7.2g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614