Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1001g1301kcal170.1g11g64g0g
Sitruuna 100g300g108kcal1.8g18g3.3g0g
Lime, kuorittu, annos 50g50g18kcal0.3g1.1g0.6g1.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g15g48kcal0.2g11.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g3058kcal351.2g96.4g138.8g5.6g
Valittu annoskoko1608g1529kcal175.6g48.2g69.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna804g765kcal87.8g24.1g34.7g1.4g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263