Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g751g368kcal10.5g58.6g10.5g6.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 601g1331kcal105.2g0g102.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g3502kcal238.2g134.2g226.2g17.4g
Valittu annoskoko1608g1751kcal119.1g67.1g113.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna804g876kcal59.6g33.6g56.6g4.4g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811