Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1372g480kcal13.7g93.3g6.9g19.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g103g311kcal19.6g0.2g25.7g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g30g61kcal0.8g1g6g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow26g64kcal0.1g2g6.4g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Oliiviöljy 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g2022kcal70.2g199.6g107.4g41g
Valittu annoskoko1608g1011kcal35.1g99.8g53.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna804g506kcal17.6g49.9g26.9g10.3g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094