Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g53g13kcal0.9g1.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.6g2.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.7g27kcal0g0g3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g208kcal5.4g11.4g15.6g4g
Valittu annoskoko161g104kcal2.7g5.7g7.8g2g
Annoskoko puolitettuna81g52kcal1.4g2.9g3.9g1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351