Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 104g130kcal21.8g0g4.7g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g137kcal0.8g1.2g14.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g577kcal45.8g4.2g41.8g0.6g
Valittu annoskoko161g288kcal22.9g2.1g20.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna81g144kcal11.5g1.1g10.5g0.2g
Arvot/100g100g179kcal14.2g1.3g13g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061