Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1g3.5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.5g17kcal0g4.1g0g0g
Ruislese 2.3g6.5kcal0.3g0.6g0.1g0.9g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g94g313kcal12.9g60g2.2g5.6g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.6g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g745kcal27.4g130.2g12g13g
Valittu annoskoko161g372kcal13.7g65.1g6g6.5g
Annoskoko puolitettuna81g186kcal6.9g32.6g3g3.3g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991