Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.4g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g55g82kcal11.1g0g4.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g16g6.3kcal0.3g1.3g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g21g12kcal0.2g3g0.2g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste12g42kcal3.4g0.2g3.3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g528kcal36.2g52.2g20.8g3g
Valittu annoskoko161g264kcal18.1g26.1g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g132kcal9.1g13.1g5.2g0.8g
Arvot/100g100g164kcal11.2g16.2g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444