A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g56g128kcal10.7g0g9.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g415kcal31.6g5g29.8g1.4g
Valittu annoskoko161g208kcal15.8g2.5g14.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna81g104kcal7.9g1.3g7.5g0.4g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306