Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 53g20kcal0.5g3.6g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g28kcal2.9g0g1.8g0g
Hunaja 1.5g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g14g8.4kcal0.1g0.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g137kcal7.4g12.4g5.8g3g
Valittu annoskoko162g69kcal3.7g6.2g2.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g34kcal1.9g3.1g1.5g0.8g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111