Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.7g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.3g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g68kcal5.6g7.6g0.6g2.8g
Valittu annoskoko161g34kcal2.8g3.8g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g17kcal1.4g1.9g0.2g0.7g
Arvot/100g100g21kcal1.7g2.4g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122