Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g19g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g396kcal12.4g31.2g24g2.2g
Valittu annoskoko162g198kcal6.2g15.6g12g1.1g
Annoskoko puolitettuna81g99kcal3.1g7.8g6g0.6g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174