Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Paprika keltainen 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g27g5.5kcal0.2g1g0.1g1.6g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g30g43kcal4.9g0.4g2.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.3g5.9kcal0g0.2g0.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g5.5g1.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 44g63kcal1.4g13.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g294kcal14.4g35.4g9.8g5g
Valittu annoskoko162g147kcal7.2g17.7g4.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna81g74kcal3.6g8.9g2.5g1.3g
Arvot/100g100g91kcal4.4g10.9g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784