Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g9g31kcal1.3g0g2.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g29g67kcal3.2g5g4.7g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g252kcal10.4g22.2g15g1g
Valittu annoskoko162g126kcal5.2g11.1g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna81g63kcal2.6g5.6g3.8g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.9g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337