Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)625g412kcal74.9g25g1.9g0g
Kananmuna kuoreton500g714kcal60g0g50g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%225g562kcal31.5g24.7g12.6g110.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit225g899kcal89.9g36g45g33.7g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g6.2g0.6kcal0.1g0g0g5.3g
Ruokasuola jodioitu 18g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g5222kcal514.2g180.8g219g298.6g
Valittu annoskoko1610g2611kcal257.1g90.4g109.5g149.3g
Annoskoko puolitettuna805g1306kcal128.6g45.2g54.8g74.7g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188