Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 563g429kcal10.6g87.3g1.1g5.6g
Lenkki, kevyt sininen HK563g958kcal56.3g56.3g56.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%372g595kcal10g10g55.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g4023kcal156.8g318g226.8g16.2g
Valittu annoskoko1611g2012kcal78.4g159g113.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna806g1006kcal39.2g79.5g56.7g4.1g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335