Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 1127g2065kcal214g0g135.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)282g239kcal2.8g9.9g19.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g56g17kcal0.6g2.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Ruskea suuruste, Maizena34g128kcal0.3g31.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g5827kcal436.8g92g412.2g2g
Valittu annoskoko1611g2913kcal218.4g46g206.1g1g
Annoskoko puolitettuna806g1457kcal109.2g23g103.1g0.5g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912