Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 500g122kcal6.9g9.8g2.5g12.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 500g643kcal103.8g0g25g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g450g158kcal7.2g31.1g0.5g6.3g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g150g585kcal43.5g2.3g45g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3224g3202kcal323g86.8g166g38.4g
Valittu annoskoko1612g1601kcal161.5g43.4g83g19.2g
Annoskoko puolitettuna806g801kcal80.8g21.7g41.5g9.6g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374