Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1739g296kcal7g43.5g10.4g0g
Sipuli, paistettu 1391g1408kcal17.9g67.6g114.1g23.9g
Pekoni, paistettu 2435g12539kcal400.3g0g1234.2g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g783g1174kcal140.9g8.6g70.4g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3478g11482kcal69.6g104.3g1217.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g174g1270kcal1.7g1.7g139.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56337kcal1274.8g451.4g5571.2g49.4g
Valittu annoskoko10000g28169kcal637.4g225.7g2785.6g24.7g
Annoskoko puolitettuna5000g14084kcal318.7g112.9g1392.8g12.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776