Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g123g423kcal25.7g77.2g1.2g19.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g47g418kcal0g0g47.3g0g
Sieni tatti, hapero 525g145kcal9.6g15.2g2.6g10g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g53g155kcal3.5g30.5g1.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)350g560kcal9.4g9.4g52.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g123g482kcal39.2g0g35.5g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3227g4598kcal182.8g300.6g284.8g73.8g
Valittu annoskoko1614g2299kcal91.4g150.3g142.4g36.9g
Annoskoko puolitettuna807g1150kcal45.7g75.2g71.2g18.5g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144