Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Ruisjauho Pirkka480g1464kcal46.6g292.8g9.6g72g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)260g832kcal35.9g150.8g8.3g32.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g80g112kcal11.2g11.2g2.7g38.4g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g12g48kcal0g12g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g5082kcal209g951.2g44.6g387.8g
Valittu annoskoko1614g2541kcal104.5g475.6g22.3g193.9g
Annoskoko puolitettuna807g1271kcal52.3g237.8g11.2g97g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040