Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g17g40kcal0.9g7g0.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 83g38kcal2.5g4g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3230g676kcal58g75.4g7.6g29.6g
Valittu annoskoko1615g338kcal29g37.7g3.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna808g169kcal14.5g18.9g1.9g7.4g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122