Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1052g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%351g877kcal52.6g10.9g70.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g39g113kcal3.5g6.6g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3234g2432kcal125.2g104.4g170g20.8g
Valittu annoskoko1617g1216kcal62.6g52.2g85g10.4g
Annoskoko puolitettuna809g608kcal31.3g26.1g42.5g5.2g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175