Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 759g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 64g195kcal5.6g35.6g1.2g8.9g
Kaurahiutale 47g175kcal6.8g26.6g3.4g4.7g
Auringonkukansiemen 175g1040kcal40.3g22.1g86.7g10.5g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 25g174kcal0.1g0g19.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 493g1692kcal50.2g345.2g5.9g17.3g
Kuivahiiva, annos 11g13g46kcal5.8g5.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3238g6854kcal217.6g921g235.2g82.8g
Valittu annoskoko1619g3427kcal108.8g460.5g117.6g41.4g
Annoskoko puolitettuna809g1714kcal54.4g230.3g58.8g20.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453