Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0g
Sipuli, paistettu 23g23kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Pekoni, paistettu 39g203kcal6.5g0g20g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g13g19kcal2.3g0.1g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g913kcal20.6g7.2g90.2g0.8g
Valittu annoskoko162g456kcal10.3g3.6g45.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna81g228kcal5.2g1.8g22.6g0.2g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776