Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g94g103kcal23.4g0g0.9g0g
Korppujauho (Pirkka)16g56kcal2.2g10.9g0.3g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g440kcal61g24g10.8g1.6g
Valittu annoskoko163g220kcal30.5g12g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g110kcal15.3g6g2.7g0.4g
Arvot/100g100g135kcal18.8g7.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567