Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Limemehu (Tymbark), annos 100g21g10kcal0g2.5g0g0g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g133kcal2g16.2g6.4g3g
Valittu annoskoko162g67kcal1g8.1g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g33kcal0.5g4.1g1.6g0.8g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314