Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g80g19kcal1g2.7g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g2g16kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g98kcal2.6g11.2g4.6g5.8g
Valittu annoskoko163g49kcal1.3g5.6g2.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna81g25kcal0.7g2.8g1.2g1.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886