Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 142g181kcal30.6g0g6.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g4.2g14kcal0.4g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g406kcal62.6g8.8g13.4g1.2g
Valittu annoskoko162g203kcal31.3g4.4g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g102kcal15.7g2.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286