Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 90g308kcal9.1g62.9g1.1g3.1g
Vehnälese 5g12kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g725kcal23.8g133.6g7.6g10g
Valittu annoskoko163g363kcal11.9g66.8g3.8g5g
Annoskoko puolitettuna81g181kcal6g33.4g1.9g2.5g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099