Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.1kcal1.3g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g314kcal9.3g64g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g711kcal21.2g128.2g10g7.8g
Valittu annoskoko163g356kcal10.6g64.1g5g3.9g
Annoskoko puolitettuna81g178kcal5.3g32.1g2.5g2g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049