Korvapuustit

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää 3/4tl suolaa, sokeri ja 2tl kaardemummaa.

Lisää jauhot ja 100g margariinia ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota lämpimässä.

Kauli taikina ohueksi levyksi, levitä margariinia ja ripottele sokeria ja kanelia.

Kääri rullalle, leikkaa vinottain pullia ja paina keskikohta veitsellä lyttyyn.

Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 225asteessa n.10-20minuuttia.

Minsku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri10g41kcal0g10g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai90g315kcal10.8g63.9g1.9g2.7g
Sokeri10g41kcal0g10g0g0g
Hiiva, 50g2.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)30g10kcal1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g1103kcal24.6g171.2g35.8g5.4g
Valittu annoskoko163g552kcal12.3g85.6g17.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna81g276kcal6.2g42.8g9g1.4g
Arvot/100g100g339kcal7.6g52.6g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33094