Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka31g38kcal0.9g8.1g0.2g1.1g
Papu iso valkoinen, keitetty25g73kcal5.5g11.3g0.4g0g
Ohrasuurimo 28g90kcal2.3g17.6g0.6g2.1g
Soijarouhe, tumma, 30g33g106kcal16.4g9.8g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g4.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.7g6.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g701kcal51.6g100.4g9.2g11.4g
Valittu annoskoko163g350kcal25.8g50.2g4.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna82g175kcal12.9g25.1g2.3g2.9g
Arvot/100g100g215kcal15.8g30.8g2.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245794