Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 1.3g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 94g8.7kcal0.3g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana325g88kcal6g6.2g3.6g3.2g
Valittu annoskoko163g44kcal3g3.1g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g22kcal1.5g1.6g0.9g0.8g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266