Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g526g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Purjosipuli 338g77kcal6.1g8.1g0.7g7.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g797kcal28.8g154.6g2.4g23.8g
Valittu annoskoko1620g398kcal14.4g77.3g1.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna810g199kcal7.2g38.7g0.6g6g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850