Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha718g1193kcal136.5g0g71.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g449g157kcal4.5g29.2g2.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta54g194kcal7g37.7g1.1g1.9g
Vesi269g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g3192kcal302.2g151.2g150.8g8.4g
Valittu annoskoko1620g1596kcal151.1g75.6g75.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna810g798kcal75.6g37.8g37.7g2.1g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585