Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät600g2244kcal78g414g36g36g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g1020g306kcal11.2g55.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g5100kcal178.4g938.2g76g72g
Valittu annoskoko1620g2550kcal89.2g469.1g38g36g
Annoskoko puolitettuna810g1275kcal44.6g234.6g19g18g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818